085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Slachtoffer van een verkeersongeval in Drachten

Wanneer u het slachtoffer bent van een verkeersongeval, kan dit enorme gevolgen hebben voor uw persoonlijke situatie. U kunt lijden aan zowel lichamelijke en geestelijke schade wat u in uw privéleven en in uw werk kan belemmeren. Wolthers Jagersma is werkzaam als letselschade advocaat in Drachten en omgeving Drachten en heeft ruime ervaring in het bijstaan van nabestaanden en slachtoffers. Onze advocaten zorgen ervoor dat de schade als gevolg van het verkeersongeval wordt geïnventariseerd en kunnen waar nodig financiële voorschotten voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw revalidatie of uw thuissituatie kunt richten.

Heeft u blijvend letsel na een verkeersongeval, bijvoorbeeld in de vorm van een whiplash? En is iemand anders aansprakelijk voor uw schade? Dan heeft u recht op een schadevergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van de schade. Daarnaast is het noodzakelijk om onderzoek te doen naar de gevolgen op uw werksituatie. Voor rechtsbijstand na een aanrijding in Drachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Deskundige hulp na een verkeersongeval

Wanneer u juridische hulp na een verkeersongeval inschakelt is het van belang dat de specialisten vakkundig zijn. Wij raden u dan ook aan contact op te nemen met onze specialisten. De advocaten van Wolthers Jagersma zijn lid van diverse verenigingen en zijn bovendien in het bezit van het keurmerk Register Letselschade. Op deze wijze bent u verzekerd van kwaliteit.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging