085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Brandongeval in Drachten? Juridische hulp is kosteloos

Heeft er een brandongeval plaatsgevonden bij u in Drachten of in de omgeving van Drachten? Als iemand anders aansprakelijk was voor het brandongeval, helpt uw advocaat van Wolthers Jagersma u graag bij het indienen van een letselschadeclaim. Let op wat u overeenkomt met een advocaat. Sommige advocatenkantoren vragen een gedeelte van uw schadeschadevergoeding af te staan voor de juridische begeleiding die u heeft gekregen. Hier in Nederland is dat niet toegestaan. De verantwoordelijke partij moet betalen voor uw schade en de rechtskundige ondersteuning. Bij ons maakt u kosteloos gebruik van onze steun op het gebied van letselschade in Drachten of in de omgeving van Drachten.

Kwalitatieve hulp na een brandongeval

Uw advocaat uit Drachten is aangesloten bij het Register Letselschade. Dit keurmerk stelt strenge eisen aan de letselschadeadvocaat die in aanmerking willen komen voor de certificering. Daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende verenigingen, zoals de LSA. Om lid te worden van deze vereniging moet de specialist ook hier voldoen aan zeer strenge eisen. Zo moeten de advocaten minimaal 5 jaar ervaring hebben op het gebied van letselschade. Daarnaast moeten ze de Grotiusopleiding Personenschade volgen en zijn ze daarna verplicht om een permanente opleiding te volgen. Wij garanderen u dus professionele begeleiding na een brandongeval in Drachten of omgeving.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging