085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen in Drachten

Een bedrijfsongeval hoeft juridisch gezien niet ingewikkeld te zijn. Als de werknemer en de werkgever in overeenstemming zijn en er bestaat duidelijkheid over wat er precies is gebeurd, dan kan het juridische proces zo afgehandeld zijn. Als één van de partijen de aansprakelijkheid niet op zich neemt en bezwaar maakt, dan kan het ingewikkelder worden. In dit geval komen de werkgever en de werknemer tegenover elkaar te staan. De schade die geleden is ten gevolge van het arbeidsongeval zal door één van de partijen betaald moeten worden. Een letselschade advocaat kan u bijstaan in het vaststellen van de aansprakelijkheid. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat u graag bij in Drachten en omgeving.

Hulp van een deskundige letselschade advocaat

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor arbeidsongeschiktheid en heeft u daar juridische hulp bij nodig? Als u er zeker van bent dat het om een bedrijfsongeval gaat en u bent zelf niet schuldig aan het ongeval, dan kunt u het bedrijf aansprakelijk stellen voor schade. Uw werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid en moet zorgen voor veilige werkomstandigheden. Als de werkgever het ongeval had kunnen voorkomen door meer veiligheidsmaatregelen te nemen, dan is de werkgever aansprakelijk voor het arbeidsongeval. Heeft u extra kosten en denkt u recht te hebben op een schadevergoeding na een bedrijfsongeval in Drachten of omstreken? Neem contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten staan u graag bij.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging