085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Uw professionele letselschadespecialist

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten, uw letselschadespecialist die actief is in de regio Drachten, is betrokken bij uw zaak en verdiept zich in uw persoonlijke situatie. Dit zien wij als een voorwaarde om u goed van dienst te kunnen zijn. Door middel van heldere communicatie en een directe aanpak zetten onze advocaten zich voor de volle 100% in voor uw zaak.

Professionele hulp bij letselschade

Bent u benieuwd of uw letselschadespecialist uit Drachten u kan helpen met uw rechtskwestie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam in Drachten en omgeving van Drachten.

De sfeer binnen ons advocatenkantoor wordt getypeerd als informeel, creatief en direct. De kernwaarden die wij hanteren zijn lef, passie en eigenzinnigheid. Wij vinden dat wij onze kennis op het gebied van recht en letselschade moeten toepassen op de situatie van onze cliënten. Dit houdt in dat wij deskundig moeten zijn binnen de rechtsgebieden, maar ook dat de relatie met de cliënt een belangrijke rol speelt in de zaak. Om onze kernwaarden te bewaken zoeken wij gespecialiseerde advocaten die creatief denken en elkaar scherp houden. Voor meer informatie over uw letselschade expert, of voor directe hulp bij letselschade in Drachten, belt u naar 085 - 106 13 85. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging