085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Juridische hulp na een medische fout in Drachten

Heeft u letselschade opgelopen door een medische fout? Een verkeerd gestelde diagnose of verkeerde medicatie kan leiden tot (meer) letsel. Deze vorm van letselschade kan in sommige gevallen verhaald worden op de arts.

Het kan ook zijn dat er fouten zijn gemaakt tijdens een ingreep in het ziekenhuis. Deze medische fout kan verstrekkende gevolgen voor u hebben. Als de arts nalatig is geweest, kunt u recht hebben op een schadevergoeding. Uiteraard is dat per situatie verschillend. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek of bel voor meer informatie.

Letselschade na medische fout

Als u letselschade heeft opgelopen door een medische fout dient u zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. We bekijken de situatie en stellen de aansprakelijkheid vast. Daarna bekijken we uw huidige situatie en leggen deze naast uw oude situatie. Aan de hand daarvan stellen we de hoogte van de schadevergoeding vast. Door onze jarenlange ervaring met verhalen van letsel na een medische misser weet u zeker dat u de juiste expertise in huis haalt.

Woont u in Drachten of in de wijde omgeving van Drachten en wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via 085 - 106 13 85.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging