085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Recht op smartengeld na ongeval in Drachten?

Als we aan een schadevergoeding denken, dan denken we vaak meteen aan een vergoeding voor materiële schade. U heeft schade aan uw auto of misschien heeft u lichamelijk letsel en kunt u voor de extra kosten een schadevergoeding krijgen. In de meeste gevallen is er echter ook immateriële schade geleden. Deze immateriële schade is minder zichtbaar, waardoor de aandacht daar niet meteen op gevestigd wordt. Toch kan de emotionele schade een grotere impact hebben dan de materiële schade en is een vergoeding voor psychische schade zeker op zijn plaats. Deze morele schadevergoeding wordt smartengeld genoemd.

Vergoeding psychische schade

Omdat de emotionele schade minder zichtbaar is, is het lastiger een concreet bedrag als schadevergoeding vast te stellen. Elk ongeval is anders en elk persoon beleeft gebeurtenissen op zijn of haar eigen manier. Er bestaat dan ook geen concrete handleiding voor het vaststellen van smartengeld. De rechter kijkt vaak naar vergelijkbare zaken. Daarnaast wordt er uiteraard gekeken naar de ernst van de psychische schade. Heeft u littekens overgehouden aan het ongeval of kunt u uw hobby niet meer uitoefenen vanwege blijvend letsel? In deze gevallen heeft u recht op smartengeld. Woont u in Drachten of de omgeving van Drachten en heeft u juridische hulp nodig na een ongeval? Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is een gespecialiseerd letselschadebureau dat u graag bij staat. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 85. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging