085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval zit vaak in een klein hoekje. Denk aan het vallen van een trap of een ongeluk op de bouwplaats. Bij een bedrijfsongeval is het vaak lastig om de aansprakelijkheid vast te stellen. Als u betrokken bent geraakt bij een bedrijfsongeval en er bestaat aansprakelijkheid, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Uw advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten helpt u graag bij letselschade in Drachten en in de regio Drachten. Door jarenlange ervaring en specialistische kennis weten onze advocaten raad met elke situatie.

Mogelijke gevolgen van een bedrijfsongeval

Een ongeluk op het werk kan zeer vervelende gevolgen hebben. Hopelijk komt u er goed van af en heeft u alleen een paar schrammen. Helaas kan een bedrijfsongeval zorgen voor zeer ernstig letsel. Lichamelijk letsel en psychisch letsel kunnen ervoor zorgen dat u arbeidsongeschikt raakt. Voor deze schade heeft u recht op een vergoeding. Wilt u weten waar u recht op heeft? Schakel dan een specialist in die u kan helpen met het vaststellen van de aansprakelijkheid, het bepalen van de hoogte van de vergoeding en het indienen van een letselschadeclaim.

Wij zijn uw letselschade advocaat in Drachten en in de gehele omgeving van Drachten. Wilt u meer weten? Of heeft u direct een letselschadespecialist nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging