085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Uw professionele letselschade advocaat

Bent een slachtoffer geworden van letselschade? Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de gevolgen kunnen vergaand zijn. U zit arbeidsongeschikt thuis of kampt met lichamelijke of geestelijke ongemakken. Er komt veel op u af en u moet veel dingen regelen. Twijfel dan niet om de hulp van een letselschade advocaat in te schakelen. Hij of zij begeleidt u in de situatie waar u onverhoopt in bent beland en onderzoekt of u recht hebt op een schadevergoeding.

Of u recht heeft op smartengeld, is afhankelijk van meerdere factoren. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten is werkzaam in Oosterwolde en in de wijde omgeving van Oosterwolde en geeft u juridisch advies nadat u uw kwestie in een persoonlijk gesprek heeft toegelicht. Indien iemand ander schuldig is aan uw leed, heeft u geen kosten aan het in handen nemen van een advocaat.

Contact met uw letselschade advocaat in Oosterwolde

Neem vrijblijvend contact op met een advocaat in de omgeving van Oosterwolde. Bel 085 - 106 13 85, of vul onderstaand contactformulier in. We staan u graag bij in deze situatie.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging