085 - 106 13 85

Letselschade advocaat nodig in Drachten?

Uw professionele letselschade advocaat

Heeft u letselschade opgelopen? Uw leven kan compleet veranderen door een bedrijfsongeluk, ongeval in het verkeer of een medische misser. Een onschuldig ongeval kan veel pijn en schade veroorzaken. Of zelfs zeer traumatisch zijn. Wilt u een luisterend oor en weten of het juridisch mogelijk is om schade vergoed te krijgen? Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten biedt u graag ondersteuning in dit traject.

Wij nemen u in Dokkum de zorg uit handen; van gratis advies tot het indienen van een schadeclaim. Zoek een advocaat in de regio Drachten om de mogelijkheden te bespreken. Eerst telefonisch en indien nodig kan een afspraak bij u thuis plaatsvinden.

Contact met uw letselschade advocaat in Dokkum

Onze hulp helpt u snel weer op weg. Bent u woonachtig in Dokkum of de omgeving van Dokkum? Maak vrijblijvend een afspraak met ons team van deskundigen. Bel naar 085 - 106 13 85, of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Verschillende letselschade advocaten met veel ervaring
  • Toegankelijk en duidelijke berichtgeving
  • Altijd een persoonlijke benadering

Letselschade oorzaken

• Brandongevallen
• Medische missers
• Geweldsdelicten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen

Werkgebied

Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Joure, Wolvega, Oosterwolde, Sneek en Drachten.

Hoofdvestiging